WordPress

Vi hjälper dig synas på nätet med en hemsida!

Idag är det beräknat att över 400 miljoner hemsidor använder WordPress just nu och den fortsätter att expandera på grund av potentialen att skapa en snygg och interaktiv hemsida på kort tid.

Ibland finns inte tiden eller kunskapen till att skapa en ny hemsida, det är där vi kommer in – Vi är WordPress experter och hjälper dig gärna skapa din drömsida. Vi erbjuder färdiga hemsidor för 2995:- och skräddarsydda hemsidor allt från 3000:- upp till tiotusentals kronor.

I takt med att tekniken går framåt ser vi också en tydlig indikation på att det används mer mobiltelefoner än datorer – därför är alltid våra hemsidor responsiva och anpassade för mobiltelefoner.

Är du i behov av en billig hemsida snabbt? Köper du en färdig hemsida från oss för 2995:- får du även installation på ditt webbhotell. Ett annat bra alternativ är att teckna serviceavtal med oss – då får du hemsidan gratis!

Hur går det till när vi skapar en WordPress-hemsida åt er?

Kontakt

En initial kontakt sker och ni får svara på inledande frågor där ni får berätta lite mer om er vision för er hemsida.

Offert

Efter första kontakt får ni svara på ytterligare frågor gällande er hemsida, eventuell grafisk profil osv. Detta är för att ni ska få en rättvis offert utan överraskningar när hemsidan är lanserad.

Arbete

Med en godkänd offert börjar vi arbeta med er sida enligt överenskommelse och ser till att den skapas med perfektion så slutprodukten blir över förväntan

Lansering

Vi lanserar er sida och ser över eventuella serviceavtal vid behov. Även om ni inte har ett avtal med oss kan ni alltid använda våra tjänster på konsulttid.